Андрій Kishe презентує

Музичний конкурс для всіх бажаючих від Kishe Osadchuk

З 13 листопада по 13 грудня спеціально до дня Андрія, Андрій Kishe та Андрій Osadchuk оголошують конкурс на найкраще виконання, найкращий кавер їхньої пісні «Один день».

Якщо ти вмієш співати, якщо ти вмієш грати на музичних інструментах, якщо ти сольний виконавець або група, зроби запис цієї пісні в будь-якій формації, в будь-якому жанрі або стилі та в будь-якому звучанні. Надішли своє відео нам у форматі мр4mov або AVCHD на адресу:  konkurs@kishe.com.ua  або завантаж безпосередньо на цьому сайті за посиланням  kishe.com.ua/konkurs

Розкажи про конкурс друзям. Вони мають можливість вирішити твою долю – проголосувати, прокоментувати та підтримати твою участь. Переможця обере журі у складі Kishe Osadchuk, а також представники партнерів конкурсу – радіостанції Країна Фм, фестивалю кавер-груп «Гурт на гурт». Переможець отримає головний приз – зйомку професійного промо-відео або музичного кліпу.

Також призові місця будуть нагороджені записом авторської української пісні на професійній студії в Києві та ротацією на радіо Країна Фм, також у  подарунок вечір в зірковій компанії – фотосет та вечеря у караоке-ресторані.

Для участі у конкурсі необхідно перейти за посиланням  www.kishe.com.ua/konkurs , ознайомитися з умовами участі, записати на мобільний телефон чи  інший гаджет відео виконання пісні. Ви можете заспівати під будь-який музичний інструмент, підручні засоби або а-капела. Це може бути соло, дует або ціла група, можете зіграти мелодію на музичному інструменті. Це ваша фантазія і ваш шанс!

Партнери конкурсу:  Країна Фм, Фестіваль «Гурт на гурт», ТК Прямий, «Обозреватель», Showbiz.ua, LeMonade.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Follow us $