Kishe презентував у кіно свій авторський кліп “Бачу промені”

KISHE презентував авторський кліп “Бачу промені” #бачупромені.

В столичному кінотеатрі Баттефляй DeLuxe, 22-го жовтня, Kishe презентував свою нову режисерську роботу на пісню “Бачу промені”.

Презентація відбулася у форматі допрем’єрного показу.
Привітати виконавцяз прем’єрою прийшли дуже багатодрузів, відомі музиканти,артисти, телеведучі. Також були присутні прихильники творчості Kishe, які виграли ексклюзивні запрошення на цю вечірку.
Першими кліп побачили: співак Сашко Положинський, актор Олексій Тритенко, співак Микита Горюк, телеведуча Соломія Вітвіцька, співачка Анна Добриднєва, актриса Людмила Ардельян, телеведучий Денис Христов, співак Олександр Кривошапко, телеведучий Максим Сікора, зірки шоу «Топ-модель по-українськи 2»: Яся Крутова,Дмитро Топоринський, Єгор Степаненко, головний герой серіалу «Школа» Микита Вакуленко, телеведуча Іванна Онуфрійчук, співак OSADCHUK, актор Борис Абрамов, суддя шоу «Модель XL» Богдан Юсипчук, хореограф Сергій Костецький, режисер Олег Борщевський, кінопродюсер Артем Колюбаєв та інші.
Настрій дружньої та легкої атмосфери заполонив кінотеатр завдяки акустичному концерту KISHE та прем’єрі нових пісень, які увійдуть в альбом “До весни”.
Пригощалися гості солодощами від авторської французької кондитерської Андрія та його дружини Оксани, коктейлями від Jack Daniels та напоями ТМ Соковинка.
Прем’єра музичного кліпу відбулась в кіноформаті на великому екрані, в 4К, в Dolby Surround, звук 5/1. По всім сучасним технічним можливостям, які існують в світі Canon.
“Це одна із перших робіт нашого ПРОДАКШНу «Лунныекратеры» і для мене це була дуже важка, кропітка і важлива робота, над якою працював я особисто, виконував всі технічні моменти і хотів, щоб все вийшло дуже щиро і атмосферно. Дуже радий великій кількості людей, які прийшли. Багато знайомих і відомих людей нас підтримали і, навіть, був здивований тим, що люди просили дати можливість подивитися кліп ще раз. Тобто на прем’єрі ми дивилися кліп двічі. Всім щиро дякую і сподіваюсь, що кліп вам сподобається. Поки що дивіться наш тізер на офіційному каналі.”

Всі подробиці і цікаву інформацію шукайте на нашому сайті https://kishe.com.ua/
На наступному тижні, 30 жовтня, плануємо зробити прем’єру на моєму офіційному каналі в YouTube/KISHEOFFICIAL

 

 

Репортажі з презентації :

Всі подробиці і цікаву інформацію шукайте на нашому сайті https://kishe.com.ua/
На наступному тижні 30 жовтня плануємо зробити прем’єру на мо’єму офіційному каналі в YouTube/KISHEOFFICIAL

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Follow us $