Бачу промені. Першій мільйон та перші сходинки хіт парадів!

  KISHE зруйнував стандарти українського шоу-бізнесу.

 

Український співак і автор пісень KISHE знову вразив музичну індустрію своєю впертістю та вмінням досягати обраної мети.

Співак, як локомотив на скаженій швидкості, минулого тижня ввірвався на перші шпальта в хіт-парадах “НА ВСІ 100!” та “Головного хіт-параду України” музичного телеканалу М2 з глибокою та мотивуючою відеороботою «Бачу промені» і потрапив у номінацію “Співак року” Національної музичноїпремії «Золота Жар-птиця».

Відео «Бачу промені» набрало свій перший мільйон переглядів та здобуло високу оцінку серед глядачів, як сама мотивуюча відеоробота року. Також пісня присутня у голосуваннях на радіостанціях та входить у десятку найкращих україномовних чоловічих пісень.

Kishe:Наша пісня  #бачупромені, не зважаючи на те, що уже четвертий місяць поспіль існує у візуальному виглядіі її аудіоверсіямайже рік знаходиться  у просторах інтернету та на всіх електронних музичних платформах, тільки зараз відкривається, розправляє свої крила і несеться догори. Тому доказ –  перші місця у національних хіт-парадах музичних телеканалів. Номінація в премії «Золота Жар-птиця» – результат боротьби і тяжкої праці над піснею. Відео вийшло мотивуючим і спонукає досягати обраних цілей, не боятися майбутнього і йти обраним шляхом до кінця, як би важко не було. Моя команда вірить, що музика не тільки для розваги, але і для глибоких думок, важливих цілей та задач. Ми йдемо до своєї вершини, не дивлячись ні на що. Багато людей мені дякують за пісню “Бачу промені”, бо вона їх надихає мріяти.

    Вітаю всю нашу команду з першим мільйоном переглядів кліпу  Бачу промені“, який ми зібрали за 4 місяці. Українська музика розшиює свої горизонти. Ідемо вперед 😉 “

Дивіться кліп і бекстейдж зі зйомок кліпу за посиланнями:

View this post on Instagram

Ще одна перша позиція кліпу #бачупромені на каналі М2! Дякуємо вам, глядачі і #навсі100, за таку оцінку нашої роботи, моєї творчості і саме цієї пісні. Не всі вірили, але це можливо, що пісні з глибоким сенсом, змістом і месседжем можуть потрапляти не тільки до плейлистів, а і до ваших сердець!!! ⠀⠀⠀ ДЯКУЄМО! ⠀⠀⠀ І не змінюючи традиціям, хочемо розіграти серед наших підписників невеличкі подарунки: ⠀⠀⠀ 🍫🍬🍭 коробулю шоколадного ексклюзивчику від @ksfshop_official @sweets_ksu⠀⠀⠀ 🃏🃏🃏 Та один із останніх кінобордів (постер) з прем'єри кліпу #бачупромені в кінотеатрі. ⠀⠀⠀ Вам лише потрібно:⠀⠀⠀ 🔊Бути підписаними на мій акаунт @kishe_official та @ksfshop_official 🔊 поставити лайк під постом, поділитися ним в сторіз, відмітити нас ( @kishe_official @ksfshop_official ) та 🔊Залишити пару приємних слів, ваших думок та відгуків щодо пісні і кліпу Бачу промені. ⠀⠀⠀ Рівно за тиждень, в наступну неділю, о 21.21 ми розіграємо подарунки за допомогою ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #kishe_official #ksfshop.com #kishe #андрейкише #кіше #розыгрыш #@m2_ukraine #хітпарад #хит #navsi100

A post shared by KISHE 🎤🎸🎹📽📹🎬📺 (@kishe_official) on

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Follow us $