Благодійний онлайн концерт Kishe 1 го червня до дня захісту прав дітей.

Благодійний онлайн концерт Kishe на День захисту дітей 1 червня, в міжнародний День захисту дітей,  Kisheзапрошує всіх на благодійний акустичний концерт в онлайн ефірі!

Музикант та продюсер, разом з його творчою командою та в партнерстві з благодійним фондом “Благомай”запрошує відкрити літо 2020 та підтримати діточок України, які залишились без батьківської опіки. Добровільні благодійні внески отримані в рамках проекту в онлайн режимі, підуть на забезпечення всім необхідним спортивним та розважальним інвентарем для дітей з 83-х дитячих будників країни, а це 5 000 дітлахів , які бажають провести це літо спортивними, здоровими та веселими. Підтримка цих дітей в кризові періоди вкрай необхідна, адже фізичне та психічне здоров’я – це фундамент їх щасливого майбутнього. Подаруємо дітям дитинство!

Концерт відбудеться на літній терасі ресторану ПРАГА, яка може гостинно прийняти обмежену кількість гостей, з дотриманням всіх санітарних норм. Мета такого унікального проекту – поєднання онлайн трансляції з камерною атмосферою затишку, майже як в сімейному колі або серед друзів, з можливістю насолодитися гарною музикою наживо та зробити добру справу разом і зібрати кошти на потреби дитячих будинків та дітей з малозабезпечених сімей.

Зустрінь першій літній вечір творячи добро з тисячами друзів онлайн, а акустичний формат концерту зробить нас ближче один до одного! 

Будь разом з нами 1го червня 2020 о 19:45

Для того, щоб побачити наш унікальний музичний проект наживо, ви можете забронювати столік заздалегіть: Київ, пр. Академіка Глушкова, 1тел. 0 (50) 419 41 39.

Приєднатися до трансляції благодійного онлайн концерту можна на каналі YouTube 

https://www.youtube.com/watch?v=BDsUZMnSJ_w&feature=youtu.be та Facebookkisheofficial/

Благодійний внесок можна здійснити за посиланням: http://charitymay.com/how-to-help

Наша команда щиро дякує партнерам та небайдужим людям за підтримку та допомогу в організації та технічному забеспеченні благочинного концерту!

Благодійний фонд – БЛАГОМАЙ – www.charitymay.com

Білетний оператор – CONCERT.UA

Головний радіо-партнер –  НАШЕ РАДИО https://www.nasheradio.ua/

Медіа-партнери: портал bigmir)nettohka.netivona, Теленеделя, TV.UA

Український фестиваль Underhill

Молодий Український лейбл танцювальної музики – CUBE Records.ua

Наші техничні партнери:

Компанія – ARSnova Звук

Компанія – LED STAR

Творча команда- Лунные кратеры та Zoo_cinema

Музична студія – MCHLSS sound production

Та величезна подяка за гостинність ресторану ПРАГА http://www.praharestaurant.com/

Посилання на єфір

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Follow us $